Tomata Cor de Bou



Per a mi aquesta es la millor tomata que he provat fins ara, diuen que les tomates rosades son les mes bones i aquesta ho es, molt molsuda, plena i amb poca grana, es poden collir tomates força grosses que quan les amaneixes i te les poses a la boca te un gust impressionant, també una altra alabança a dir d’aquestes tomates es que tenen una pell molt fina.




Per guardar el gra d’aquestes i d’altres tomates, primer triarem de les primeres que surtin, les mes boniques i en triarem unes quantes ja que tenen poc gra, les deixarem ben madurar a la planta i també les deixarem madurar a dins uns dies perquè el gra acabi de saonar, llavors treiem el gra el posem sobre un drap o una fusta, el deixarem assecar en un lloc ventilat, quan sigui sec el guardarem en un pot i amb una etiqueta a dins amb el seu nom i l’any exj:

                         Tomata cor de bou
                                             Collita 2012
                           
guardarem el pot en un lloc fresc i sec i al mes de febrer ja podrem anar pensant en sembrar-les.

No hay comentarios:

Publicar un comentario